Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nadchodzi ojciec Kog'Maw!

CayceR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kog'Maw bardzo rzadko zamiast swojego podstawowej drwiny (/taunt) mówi inną:

"Terror coming...Daddy coming!"

("Terror nadchodzi… Tatuś nadchodzi!")

Co jest zwiastunem ojca Kog'Mawa - bohatera, który ma pojawić się jeszcze w tym roku bądź na początku następnego. Informacja pochodzi z wywiadu z jednym z twórców bohaterów z Riot Games - CertainlyT, którego udzielił podczas Arcade Con w Dublinie. Wspominał tam o "aktualnie zbyt dużej ilości ludzkich bohaterów w stosunku do tych "potwornych"", zapowiadając ojca Kog'Mawa i córkę Kassadina. Niedawno u Kog'Mawa pojawił się ten dowcip, nic więcej póki co nie wiadomo.

Źródło:

Co myślicie na ten temat? Na razie nic szczegółowego nie wiadomo. Osobiście wierzyłbym temu fanpage'owi, do tego polecam poczytać trochę. Ma ciekawe ciekawostki jak i informacje na temat przyszłych bohaterów.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Pasjonat
Opublikowano

Nie mogę sobie wyobrazić jak inaczej może wyglądać ojciec Kog'Mawa niż po prostu jak duży kog ;d

.

Opublikowano

Ciekawe, ciekawe... Kiedyś kog'maw był moim main adc, ale czekam na tego tatuśka :D

@down Ty byś się wkońcu przestał mnie czepiać kurwa mać. Ciągle masz coś, jakieś wąty do mnie, bana chcesz?

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Ciekawe, ciekawe... Kiedyś kog'maw był moim main adc, ale czekam na tego tatuśka :D

Taa, kiedyś każdy nim grał, potem przestaliśmy all. :P

Ciekawe co wykombinują. Skoro ojciec, pewnie jakiś range. ^_^

@up xD xd xD x d xD x d

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Także jestem ciekaw wyglądu ojca. Do tego strasznie ciekawi mnie córka kassadina :D

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Imo ojciec kog mawa będzie meele, poza tym jedyne co mogę sobie wyobrazić, to połączenie voidlinga i kog mawa. Bardziej interesujaca jednak jest córka kassadina. Może to być coś w stylu elise, albo mag typu Lux. Cholera, ciężko sobie to wyobrazić.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Imo ojciec kog mawa będzie meele, poza tym jedyne co mogę sobie wyobrazić, to połączenie voidlinga i kog mawa. Bardziej interesujaca jednak jest córka kassadina. Może to być coś w stylu elise, albo mag typu Lux. Cholera, ciężko sobie to wyobrazić.

Albo znów będzie ktoś w stylu Kassadina - silence 123123 s i bedzie spierdalać ze swoim jumpem..

Ja czekam na jakieś ss oraz wstępną zapowiedź kto to będzie.

8372383248.png
Opublikowano

@down Ty byś się wkońcu przestał mnie czepiać kurwa mać. Ciągle masz coś, jakieś wąty do mnie, bana chcesz?

ban him

@top

Kog był dobry jak nie byly w mecie jeszcze ahri , j4 , aatrox jego wada jest taka ze nie ma escape ; <

Opublikowano

@up

Możliwe że zrobią tak jak z Lucianem (czyli zapowiedź>nowy champ(aatrox)>Lucian).

Najlepszy w voidzie ? Komix udyra: ,,Nawet jeśli cały świat przeciwko mnie" (wtedy był tam aoshin) to znaczy że on jest bardzo potężny.

CZYLI TO MOŻLIWE :D

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...